Почитувани колеги,
Ве покануваме на вебинарот организиран од страна на Македонското Педијатриско Здружение, Американската Академија на Педијатри, Педијатриско Здружение на Романија, Педијатриско Здружение на Албанија, Унијата на Педијатри на Казахстан, Турското Национално Педијатриско Здружение, Педијатриско Здружение на Република Молдавија и Педијатриското Здружение на Киргистан. Бидете дел од вебинарот на Joint Euro-Asia Advocacy Network for Tobacco Control in Children кој ќе се одржи на 31-ви Мај 2024 година.

Macedonian Pediatric Association

Contact

Sign up